vrijdag 11 oktober 2013

Gebakken kippeboutjes met Oosterse noedelsalade.

Kippeboutjes met Oosterse noedelsalade


Daar ik deze avond nog een wasmandje strijk wou wegwerken moest het vandaag iets worden waar ik niet te veel werk aan had.

Had alles in huis, dus thuis gekomen, en direct de keuken in.

De ingrediënten voor deze salade zijn

ingrediënten



  1. een handvol gemengde salade
  2. een zakje voorgekookte noedels, ff in warm water en laten afkoelen.
  3. stukje komkommer in staafjes gesneden
  4. handvol kerstomaatjes, gevierendeeld
  5. 4 lente-uitjes, gesnipperd
  6. 1 groen pepertje, gesnipperd
  7. 1 rode ajuin, in staafjes
  8. sap van 1 uitgeperste sinaasappel
  9. 2 el sojasaus
  10. peper en zout
  11. knoflookkruiden
  12. enkele blaadjes koriander.
  13. een handvol geroosterde sesamzaadjes

We doen alles in een grote slakom. En mengen alles al eens, doe gerust met de handen.

alles mengen


Daarna afkruiden en het sap van de appelsien en de sojasaus bijdoen, alles goed mengen.
En klaar, het kan maar niet zo gemakkelijk zijn.

Ondertussen bakken we de kippeboutjes in de oven af.

En dinner is ready!! A table!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten