Maar dit laten we in onze keuken niet blijken. Alle heerlijke zomerse groenten en kruiden zijn nu volop te koop. Dus laten we ons eens gaan met een fris slaatje.
Lets start!!
Wat staat erop ons lijstje.
- een lekkere komkommer die we in brunoise snijden
- enkele lente-uitjes die we ook fijn snijden
- en enkele blaadjes radicchio
- witte of roze balsmaico azijn
- peper en zout
We snijden allle groentjes in fijne brunoise en laten ze een beetje marineren in balsamico azijn, afkruiden met peper en zout.
komkommer in fijne sliertjes snijden
lente-uitje in fijne sliertjes snijden
komkommer in fijne sliertjes snijden
lente-uitje in fijne sliertjes snijden
enkele blaadjes radicchio fijn gesneden
Mengen, mag gerust met de handen.
En serveren!!! Heb er een lekker vleesbroodje met zongedroogde tomaatjes bij geserveerd.
Morgen bezorg ik jullie daarvan het receptje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten