donderdag 6 juni 2013

Rode puntpaprika gevuld met tonijn, zongedroogde kerstomaatjes en kappertjes.




Opgevulde puntpaprika


Vandaag brengen we de zon op ons bord met dit heerlijke gerecht.

We vullen onze boodschappentas met

Benodigdheden



  1. 2 puntpaprika's
  2. blik (500gr) tonijn op eigen nat.
  3. 8 zongedroogde tomaatjes
  4. kappertjes
  5. olijfolie
  6. handvol geraspte gruyère kaas
We starten met de oven voor te verwarmen op 200°C.

We snijden de puntpaprika's doormidden en verwijderen de zaadjes en zaadlijsten.
Het blik tonijn laten we goed uitlekken.
Zongedroogde tomaatjes snijden we in stukjes.

We mengen de tonijn, de tomaatjes en de kappertjes goed onder elkaar en kruiden af.
paprika's opvullen met het mengsel van tonijn
zongedroogde kerstomaatjes en kappertjes


Met dit mengsel vullen we de puntpaprika's die we in een ovenschotel plaatsen en werken af met geraspte kaas.
Nog een vleugje olijfolie erover en in de oven plaatsen gedurende een 25-tal minuten.

in de oven laten gratineren

Met een glasje gekoelde witte wijn en een knalblauwe hemel scoor je zeker en vast met dit zonnige gerechtje.

asperge-puree maken

Serveren met asperge-puree.
Nog meer visgerechten !

Enjoy!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten