Dit is een gerechtje om duimen en vingers van af te likken.
We hebben nodig:
- 1 kg varkenswangentjes, laat ze ontvliezen door je beenhouwer)
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- provençaalse kruiden
- 1 blik tomatenstukjes
- fijn gesneden peterselie
- pluksels dragon
- kontje boter
- peper en zout
- Start met het voorverwarmen van de oven op 150°C
- laat het klontje boter smelten en bruin hierin de varkenswangentjes aan
- doe er de fijngesnipperde uit bij en daarna de groenten
- kruid goed af met peper en zout en de provençaalse kruiden
- voeg er het blik tomatenpartjes aan toe
- laat alles gedurende een tweetal uren sudderen in de oven
- Werk af met de peterselie en de pluksel dragon
- kook de rijst volgens de aanwijzingen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten