dinsdag 28 mei 2013

Gebakken zalm op een bedje van een lentegroente-brunoise.



Vandaag visdag! Hier bij ons komt de visboer, die steeds een mooi assortiment aan vis bij heeft, wekelijks aan huis

Vandaag opteren we voor zalm die we gaan bakken op de velkant.



Let's start.

Bij de visboer hebben we twee mooie zalmfilets gekocht.



En bij de groenteboer haalden we

  1. 1 krop sla
  2. 1courgette
  3. 1 rode paprika
  4. 1 preistengel.
  5. 5 lente-uitjes.
  6. 1 el alpro-soya bakken en braden
  7. 2 el boursin cuisine méditeranné
  8. peper en zout
  9. peterselie

Alle goentjes gaan we wassen en goed drogen en daarna snijden we ze in fijne brunoise.


Verwarm 1 el boter in de pan en laat de groentjes garen, behalve de sla. Wanneer ze beetgaar zijn de sla, de boursin en de peterselie toevoegen en even mengen.





Ondertussen hebben we ook een pan goed laten verwarmen waarin we de aangekruide zalmfilets laten garen.



Opdienen en smakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten