dinsdag 21 mei 2013

Frisse komkommer salade.

We zijn nu bijna eind mei en nog altijd echt geen lente-gevoel gehad.

Maar dit laten we in onze keuken niet blijken. Alle heerlijke zomerse groenten en kruiden zijn nu volop te koop. Dus laten we ons eens gaan met een fris slaatje.

Lets start!!

Wat staat erop ons lijstje.




  1. een lekkere komkommer die we in brunoise snijden
  2. enkele lente-uitjes die we ook fijn snijden
  3. en enkele blaadjes radicchio
  4. witte of roze balsmaico azijn
  5. peper en zout


We snijden allle groentjes in fijne brunoise en laten ze een beetje marineren in balsamico azijn, afkruiden met peper en zout.
                                                  komkommer in fijne sliertjes snijden

                                                  lente-uitje in fijne sliertjes snijden
                                                    enkele blaadjes radicchio fijn gesneden

Mengen, mag gerust met de handen.

En serveren!!! Heb er een lekker vleesbroodje met zongedroogde tomaatjes bij geserveerd.
Morgen bezorg ik jullie daarvan het receptje.

Smakelijk.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten