Tomatensalade is altijd lekker, zowel bij kip, vlees en als bijgerecht bij de BBQ.
Benodigdheden:
1. 1 kg pruimtomaten (voor de moment de lekkerste)
2. 1 gele ui fijn gesnipperd
3. 1 rode ui fijn gesnipperd
4. 2 lente uitjes in ringen gesneden
5. platte peterseliepluksels
6. Olijfolie, balsamico azijn, peper en zout en lookkruiden
2. 1 gele ui fijn gesnipperd
3. 1 rode ui fijn gesnipperd
4. 2 lente uitjes in ringen gesneden
5. platte peterseliepluksels
6. Olijfolie, balsamico azijn, peper en zout en lookkruiden
Werkwijze:
1. De tomaten wassen, in vieren snijden en ontvellen. De pitjes laten we erin, geven nog extra smaak en sap aan de salade.
2. Doen de fijngesnipperde uien erbij en als laatste de lente uitjes en de peterseliepluksels.
3. We mengen de ingrediënten voor de vinaigrette en serveren ze apart bij de salade.
2. Doen de fijngesnipperde uien erbij en als laatste de lente uitjes en de peterseliepluksels.
3. We mengen de ingrediënten voor de vinaigrette en serveren ze apart bij de salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten