woensdag 12 maart 2014

Appelchips met kaneelpoeder.

Soms heeft een mens zo van die 'goestingskes' en dan grijpen we vlug naar iets zoets. Daarom heb ik vandaag dit lekker en gezond tussendoortje gemaakt.



Benodigdheden:

  1. 1 appel of meer
  2. kaneelpoeder
  3. mandoline
Werkwijze:

  1. Was de appelen en de ze mooi droog met keukenpapier
  2. Verwijder met een appelboor het klokhuis
  3. Schijf er fijne plakjes van met een mandoline
  4. Leg de schijfjes op een met bakpapier of bakmatje beklede bakplaat
  5. Strooi er wat kaneelpoeder over.
  6. Verwarm de oven voor op 130°C en laat gedurende een klein uurtje bakken tot ze krokant genoeg zijn. Draai ze halverwege de baktijd om zodat de andere zijde ook mooi krokant wordt.
  7. Laat afkoelen en smakelijk.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten