maandag 10 maart 2014

Roerbakken curry-kokos bloemkool en champignons met geroosterde kipfilet.




Benodigdheden:

  1. 1 kleine bloemkool
  2. champignons
  3. currypoeder
  4. 1 blikje kokosmelk
  5. 1/2 groentebouillonblokje
  6. peper en zout
  7. platte peterselie
  8. 2 kipfilets in reepjes gesneden
  9. Arachide olie
Werkwijze:

1. Snij de bloemkool in kleine roosjes? Poets de champignons en snij de lente uitjes in rondellen.
2. Snij het kippenvlees in reepjes en kruid af met kippekruiden.
3. Laat de wokpan goed verwarmen en bak hierin de kippefilets goudbruin. Zet ze apart
4. In dezelfde wokpan kan je nu de bloemkoolroosjes en de champignons roerbakken. Kruiden met het currypoeder, peper en zout en voeg een half groentebouillonblokje toe. 
5. Nu kun je de kokosmek toevoegen en de kip en laat nog ff sudderen
6. Werk af met de lente uitjes en de peterseliepluksels. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten