donderdag 28 november 2013

Preitaart met kip en een waterkerssalade met komkommersliertjes.



Een quiche is altijd lekker, vandaag wordt het eentje met prei en kip!! Wat hebben we hier voor nodig.



  • 1 vel kruimeldeeg
  • 2 stengels prei
  • boter
  • peper, zout en kippekruiden
  • 1 kipfilet
  • 3 grote eieren
  • 100 ml alpro soya room light
  • 50 gr gemalen gruyère kaas

Leg de kruimeldeeg met bakpapier op een bakvorm.
Snij de prei in ringen en stoof hem aan een in wat boter. Kruid met peper en zout.
Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze in de boter. Kruid af met peper, zout en kippekruiden. Meng ze onder de prei.
Klop de eieren los met de room en schenk ze over de prei met de kip .
Doe het mengsel in de bakvorm en strooi er de gemalen kaas over.
Bak af in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende een 30 minuten.


Meng de waterkers met de sliertjes komkommer en kruid af met peper en zout!
Serveer bij de quiche.


Bron: Weight Watchers (13 pp)


Nog meer lekkere QUICHES maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten