dinsdag 26 november 2013

Ijsbersla met witte druifjes, gorgonzolakaas en een mosterd-honing vinaigretje

Winterse salade van ...


Winter of zomer voor mij mag het elke dag salade zijn!!!

Voor deze pittige salade hebben we nodig.

  1. ijsbergsla
  2. witte druiven naar believen
  3. gorgonzola kaas
  4. pijnboompitten
  5. mosterd
  6. honing
  7. olijfolie
  8. balsamico azijn
  9. peper en zout
  10. lente-uitje

We snijden de ijsbergsla in fijne slierten en wassen en zwieren ze droog!
Doen ze in een diep bord en nu is het gewoon maar de salade opbouwen met onze ingrediënten.
De witte druiven halveren we en leggen we op de salade! Hierop komt de gorgonzolakaas die we in brokjes verdelen!! 
We maken de vinaigrette met onze ingrediënten en lepelen ze over de salade. Nog een fijn gesneden pijpajuintje en de geroosterde pijnboompitten en we kunnen beginnen smullen.

Nog meer van die lekkere salades !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten