Benodigdheden:
- 1 courgette
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 100 gr diepvrieserwtjes
- 1 blikje kingkrab
- 4 lente-uitjes
- 1 sjalotje
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- peper en zout
- 1 tl komijn
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl cayennepeper
- gruyère kaas
Werkwijze:
- Was de courgette en snij hem in de lengte middendoor
- Verwijder het vruchtvlees tot op 1 cm van de rand en snij het in stukjes
- Snij de zongedroogde tomaten in stukjes
- Snipper de lente-uitjes fijn
- Snij de sjalot en de look in blokjes
- Doe een likje olijfolie in de pan en doe er de sjalot en look bij, daarna het courgette vruchtvlees, de kingkrab, de lente-uitjes, de zongedroogde tomaatjes en de erwtjes;
- Kruid af met de kruiden
- Vul de courgette helften met het afgekoeld mengsel en doe er de gruyère kaas op
- Zet de courgette in een vuurvaste schotel en laat een 1/2 uurtje garen in de een voorverwarmde oven van 180° C
Geen opmerkingen:
Een reactie posten