woensdag 13 augustus 2014

Gevulde zoete puntpaprika.






Benodigdheden:


  1. 2 rode puntpaprika, doormidden gesneden en zaadjes en  zaadlijsten verwijderd
  2. 500 gr kippegehakt
  3. Fijn gesneden groentjes naar keuze. Ik gebruikte wortels, witte kool, courgette en paprika
  4. Peper en zout, kippekruiden
  5. Gemalen gruyère kaas
  6. Klontje boter

Werkwijze:

  • Laat het klontje boter smelten en stoof daarin de groentjes. Voeg daarna het kippegehakt toe en bak het rul.
  • Kruid af met peper, zout en kippekruiden. 
  • Doe het mengsel in de gehalveerde puntpaprika en bestrooi met de gemalen gruyère kaas.
  • Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende een 20 tal minuten tot de paprika gaar is en je een mooi korstje hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten