Dinsdag had ik al eens bloemkool met komijn gemaakt maar had nog de helft van de bloemkool over.
Dus moesten we nog een gerechtje bedenken. Dus het werd gebakken bloemkool met kippeblokjes en couscous.
Benodigdheden:
- 1/2 bloemkool in roosjes gesneden
- Olijfolie
- 300 gr kippeblokjes
- de schelpjes van een 1/2 ui
- 1/2 rode paprika
- 100 gr couscous
- 100 ml warm water
- Enkeld blaadjes verse munt
- Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin de bloemkoolroosjes. Zet ze apart
- Verhit terug wat olijfolie in dezelfde pan en bak hierin de kippeblokjes, de ui en de paprika. Kruid af met peper en zout
- Laat de couscous gedurende 5 minuten wellen in het warme water.
- Meng alles onder elkaar en werk af met muntsnippers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten