Benodigdheden:
- Hoeveelheid bloemkool in roosjes naar wens
- 300 gr vastkokende aardappelen
- 250 gr alpro soya room
- 300 gr room kaas type boursin cuisine
- 1 kl komijn
- 4 eitjes
- gemalen gruyère kaas
Werkwijze:
- Ik heb de bloemkool roosjes gaar gestoomd maar je kan zook gewoon koken in de pan
- Boen en was de aardappelen en kook ze gaar in de pel
- Laat afkoelen en snij ze in twee of vier volgens grootte.
- Verdeel de bloemkool roosjes en de aardappelen in een vuurvaste schotel.
- Kook de eieren gedurende 4 minuten zacht. Laat ze afkoelen en pel ze
- Doe de alpro soya room in een schotel en meng er de roomkaas onder.
- Kruid af met peper en zout, nootmuskaat en komijn
- Doe de saus over de de groentjes en de eitjes
- Afwerken met gemalen gruyère kaas
- Zet een 15 tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C en laat gratineren
Dat kan niet slecht zijn hé, allemaal lekkere dingen samen. Deze ga ik toch eens proberen.
BeantwoordenVerwijderen