donderdag 3 april 2014

Gepocheerd kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten.

Gepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges,
 rode paprika en sojascheuten.



Benodigdheden voor 2 personen:

  • 2 kabeljauwhaasjes
  • 1 dl groentebouillon
  • 10 groene asperges, in stukken gesneden
  • 1 rode paprika, in stukken gesneden
  • sojascheuten
  • peper en zout
  • alpro soya room
  • peterselie
  • viskruiden
  • sjalotje, fijngesnipperd
  • olijfolie

Werkwijze:

  1. Beboter een ovenschotel en leg daarin de kabeljauwhaasjes. Kruid af met peper en zout en viskruiden. En voeg er de groentbouillon aan toe.
  2. Zet gedurende een 20 tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Doe een scheutje olijfolie in de pan, de sjalot lichtjes laten aanstoven, de paprika en de in stukjes gesneden asperges aan toevoegen. Laat stoven en voeg de alpro soya room toe. Laat indikken. Voeg er op het laatst de soja scheuten aan toe. Kruid af en voeg de peterselie toe.
  4. Serveer op een voorverwarmd bord de groenten en leg daarop de gepocheerde vis.
  5. Smakelijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten