Vandaag gaan we eens voor een lekker pastake!! Dit receptuur is er eentje voor 2 personen
Wat stoppen we in ons boodschappenkarreke.
benodigdheden |
- 200 gr gnocchi
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- een goeie scheut witte wijn
- 1 potje alpro soya room
- 1/2 courgette
- 1 dikke wortel
- 1/2 rode puntpaprika
- gesnipperde bieslook
- olijfolie
- boursin cuisine volgens smaak
- peper en zout
- pili pili volgens smaak
- 200 gr zalm in blokjes
We starten met de sjalot en de look fijn te snipperen. De courgette, de wortel en de puntpaprika snijden we in kleine blokjes. Hiervoor gebruikte ik de nicer dicer plus. Handig apparaatje, en in een mum van tijd heb je echt kleine blokjes gesneden van je groenten.
sjalot en look lichtjes aanstoven |
We stoven de sjalot en de look aan in wat olijfolie. Hierbij doen we de in blokjes gesneden groentjes toe en laten ff aanstoven.
groentje aan toe voegen |
Afblussen met witte wijn en ff laten uitkoken. Dan de alpro soya room en de boursin cuisine. Zorg ervoor dat je groentjes nog beetgaar blijven.
Afkruiden met peper en zout en indien gewenst pili pili
De stukjes zalm toevoegen en nu zeker niet meer roeren. Laat de zalm zachtjes garen.
room en zalm |
Ondertussen hebben we ook de gnocchi al dente gekookt volgens aanwijzingen op de verpakking.
Serveer en garneer met snippers bieslook.
Smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten