dinsdag 10 juni 2014

Provençaals vleesbrood met pesto.



Benodigdheden:


  1. 800 gr kippegehakt (is minder vettig)
  2. 1 rode paprika in kleine brunoise gesneden
  3. 1 sjalotje, fijn gesneden en ff aangestoofd
  4. peper en zout
  5. fijn gesnipperde peterselie
  6. panko (volgens natheid van het gehakt
  7. 1 eigeel
  8. teentje knoflook, uitgeperst
Receptje voor de zelf gemaakte pesto vindt je hier.

Werkwijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Meng al de ingrediënten, behalve de pesto, met elkaar.
  • Vorm een broodvorm, snij in twee, en doe midden op de ene helft de pesto.
  • Maak de vorm terug toe;
  • Leg in een beboterde vuurvaste schotel en zet in de oven.
  • Bak af gedurende een klein uurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten