dinsdag 29 april 2014

Broccoli-selder-champignon taart met geitenkaas




Benodigdheden:


  1. 1 bladerdeeg
  2. 1 broccoli
  3. 4 takjes selder, ontdraad en in stukken gesneden
  4. 250 gr champignons in 2 gesneden
  5. 100 gr geitenkaas
  6. handvol walnoten in stukjes gesneden
  7. peper en zout

Werkwijze:


  • verwarm de oven voor op 180°C

  • Leg de bladerdeeg op de ovenschaal en rol de zijkanten op tot je een vierkant bekomt!! Prik er met een vork gaatjes in.
  • Stoom de broccoliroosjes en de selder
  • Verdeel de broccoli, de selder en de champignons over de bladerdeeg. Verkruimel de geitenkaas erover en de stukjes walnoten
  • kruid af met peper en zout
  • Bak in de oven af gedurende een 30 tal minuten

  • Serveer met een pittige salade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten