Benodigdheden:
- 1 bladerdeeg
- 1 zoete aardappel in brunoise gesneden
- 2 gele raapjes in brunoise gesneden
- 2 aardperen in brunoise gesneden
- 4 eieren
- 200 ml room
- peper, zout, muskaatnoot, tijm en rozemarijn
- olijfolie
- 1 geitenkaas buche
- 2 handvol gehakte notenmengeling
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 180° C
- Doe de in brunoise gesneden groenten in een ovenschotel, kruid af met peper, zout en rozemarijn. Laat ze garen gedurende een klein half uur.
- Bekleed een taartvorm met de bladerdeeg en bak blind gedurende een 15 minuten.
- Klop de eieren los met de room, kruid af met peper, zout en tijm.
- Stort de geroosterde groenten op de bladerdeeg bodem en overgiet met het eiermengsel.
- Snij de geitenkaas in partjes en trek die in stukjes. Leg ze willekeurig op de quiche, alsook de in stukken gehakte notenmengeling.
- zet in de oven gedurende een 35 à 40 minuten.
- Serveer met een simpele salade. Smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten