woensdag 26 november 2014

Andijvie met kokosmelk, curry en gember, tongrolletjes en tarwekorrels.


Benodigdheden voor 2 personen  :

  1. 1/2 andijvie
  2. boter
  3. 250 ml kokosmelk
  4. 1 el currypoeder
  5. 1 el kurkuma 
  6. peper en zout
  7. 3 tongrolletjes 
  8. 1 zakje tarwekorrels 
  9. 1 cm gemberwortel in plakjes gesneden
Was de andijvie grondig en snij hem in reepjes.
Laat in een pot de boter licht bruinen en stoof de andijvie aan.
Doe er de kokosmelk, het currypoeder, de gemberplakjes en de kurkuma bij.

Laat op een zacht vuurtje garen en de saus inkoken. Doe er de laatste vijf minuten de tongrolletjes bij tot ze gaar zijn.

Kook ondertussen de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Doe de gegaarde tarwekorrels bij de andijvie en serveer in diep bord. Serveer er de tongrolletje bij en werk af met peterselie. 

Smakelijk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten