Wat slepen we mee uit de winkel om dit pittig gerechtje te kunnen klaarmaken.
- 2 dubbele kippefilets
- 4tomaten
- 1 rode ui
- 4 el kokosmelk
- 1 el rode currypasta
- 150 gr jonge spinazieblaadjes
- olijfolie
- peper en zout
- kippekruiden
Eerst snijden we de kippefilets in reepjes en kruiden ze af. De tomaten ontvellen en ontpitten we en snijden ze in grove partjes. De rode ui snijden we in ringen.
De kippefilet blokjes gaan we nu aanbakken in de pan tesamen met de rode uit. We doen er de rode currypasta bij en roeren goed zodat alle aroma's vrijkomen.
Dan de tomatenpartjes en de spinazie, nog enkele minutjes op hoog vuur roerbakken. Neem de pan van het vuur en doe er de kokosmelk bij, afkruiden.
Afwerken met koriander. Wie dat niet lust kan gerust platte peterselie gebruiken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten