dinsdag 5 augustus 2014

Opgevulde courgette.





Benodigdheden:


  • 1 courgette
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 100 gr diepvrieserwtjes
  • 1 blikje kingkrab
  • 4 lente-uitjes
  • 1 sjalotje
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 tl komijn
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl cayennepeper
  • gruyère kaas
Werkwijze:

  1. Was de courgette en snij hem in de lengte middendoor
  2. Verwijder het vruchtvlees tot op 1 cm van de rand en snij het in stukjes
  3. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes
  4. Snipper de lente-uitjes fijn
  5. Snij de sjalot en de look in blokjes
  6. Doe een likje olijfolie in de pan en doe er de sjalot en look bij, daarna het courgette vruchtvlees, de kingkrab, de lente-uitjes, de zongedroogde tomaatjes en de erwtjes;
  7. Kruid af met de kruiden
  8. Vul de courgette helften met het afgekoeld mengsel en doe er de gruyère kaas op
  9. Zet de courgette in een vuurvaste schotel en laat een 1/2 uurtje garen in de een voorverwarmde oven van 180° C


Geen opmerkingen:

Een reactie posten