Benodigdheden voor 2 personen
- 1 blikje kokosmelk
- 4 dl zelfgemaakte groentebouillon
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- rammenas in blokjes gesneden
- 1 mini paksoi in 4 gesneden
- 1 rode ui in blokjes gesneden
- 1 teentje knoflook, in plakjes gesneden
- 1 stukje gember, in plakjes gesneden
- 1 tl komijn
- 1 tl kurkuma
- koriander
- geroosterde pijnboompitjes
- Scheutje olijfolie
- 1 rood en 1 groen hot pepertje, pitjes verwijderd en in plakjes gesneden
- 8 tongrolletjes
Hoe gaan we te werk
- Verwarm de olijfolie in wok en laat er de ui, de look en de gember in glazig worden.
- doe er de paprika, de pepertjes en de rammenas bij. Laat ff aanstoven.
- giet er de bouillon en de kokosmelk bij.
- Leg er de paksoi en de tongrolletjes bij.
- kruid af met komijn en kurkuma.
- Laat opkoken tot de tongrolletjes gaar zijn, ongeveer een drie tal minuten.
- Serveer in een diep bord en werk af met geroosterde pijnboompitjes en koriander.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten